Touch Systems

Wat is Touch Systems?

Touch Systems is een betrouwbaar kassasysteem aan een eerlijke prijs voor de horeca, voeding en detailhandel met een uitstekende service op kassa’s na verkoop. De kassa wordt geconfigureerd voor uw zaak, uw klanten en uw interne werking. Zo sluit uw kassasysteem naadloos aan bij uw onderneming.

U vindt meer info over Touch Systems op https://www.touchsystems.be/

Wat doet de koppeling?

De koppeling stuurt dagontvangsten (dagomzet), betalingsmethodes en de verkoopfacturen gemaakt in Touch Systems door naar Scrada.

Hoe koppeling opzetten in Scrada?

Om de koppeling met Touch Systems op te zetten moet u het volgende doen:

• Maak een bedrijf aan in Scrada (meer info via deze link) of vraag uw accountant om een bedrijf aan te maken in Scrada.
Opmerking: kies als startdatum van het dagontvangstenboek en kasboek de datum vanaf wanneer u de omzet en betalingsmethodes gaat doorsturen via Touch Systems naar Scrada. Zolang er niets is ingeschreven in het dagontvangstenboek kunt u de startdatums van de boeken nog aanpassen via de knop 'Menu > Instellingen > Boeken > Bewerk'.
Opmerking: er moet zowel een dagontvangstenboek als een kasboek aangemaakt worden. Enkel een dagontvangstenboek werkt niet.

Opmerking: er mogen geen sluitingsdagen ingesteld worden in Scrada. Deze worden door Touch Systems zelf doorgestuurd.

• Een API-key aanmaken in Scrada:
    • Surf naar https://my.scrada.be
    • 'Menu > Instellingen > API Keys'
    • Klik op 'Toevoegen'
    • Vul als naam in: Touch Systems
  • Stuur een e-mail naar Touch Systems, naar het e-mailadres help@touchsystems.be met volgende informatie:
    • API-Key (deze kunt u terugvinden via 'Menu > Instellingen > API Keys')
    • Wachtwoord API-Key (deze kunt u terugvinden via 'Menu > Instellingen > API Keys > Bewerk')
    • Bedrijfsidentificatie (CompanyID) (deze kunt u terugvinden via 'Menu > Instellingen > Bedrijf > Bedrijfsidentificatie' veld bovenaan)