Winauditor

Wat is Winauditor?

Boekhoudsoftware die dagelijkse werk vereenvoudigt voor ondernemers en accountants. Meer info op volgende website.

Wat doet de koppeling?

Dagontvangstenfacturen, kasboeken en/of externe verkoopfacturen doorsturen naar Winauditor.

Voorbereidingen in Scrada

De grootboekrekening instellen bij de dagontvangstenboeken en externe verkoopfacturen

Hoe koppeling opzetten in Scrada?

Dagontvangenfacturen

De dagontvangstenfacturen kunnen naar het e-mailadres van Winauditor gestuurd worden. Meer info hoe u dit kunt instellen via volgende link.

Kasboek

De kasboeken mogen niet naar het e-mailadres van Winauditor gestuurd worden omdat de CODA dan niet goed wordt verwerkt. Kasboeken (CODA-bestand) moeten manueel ingelezen worden in Winauditor. U kunt deze CODA-bestanden als volgt ontvangen:

• Via Scrada Sync kunt u de dagontvangsten, kasboek en/of externe verkoopfacturen automatisch op uw computer/server plaatsen.
  • Via e-mail kunt u de dagontvangsten, kasboek en/of externe verkoopfacturen naar uw e-mailadres laten sturen.
  • Via (S)FTP(S) kunnen de dagontvangsten, kasboek en/of externe verkoopfacturen op uw FTPS of SFTP server afgeleverd worden.

Externe verkoopfacturen

De externe verkoopfacturen kunnen naar het e-mailadres van Winauditor gestuurd worden. Meer info hoe u dit kunt instellen via volgende link.

Verwerking in Winauditor

Bank aanmaken in Winauditor

Bank aanmaken in Winauditor, IBAN-nummer van het kasboek instellen en een 57 grootboekrekening toewijzen. Het IBAN-nummer kan teruggevonden worden via de instellingen van het kasboek (zei FAQ).

Configuratie verwerking CODA goed zetten

Toewijzingsregels instellen in Winauditor zodat kasboeklijnen automatisch op de juiste grootboekrekening terecht komen. Bij elke type kasverrichting gebruikt Scrada een bepaalde opmerking. Meer info hierover kunt u vinden in deze FAQ.