Odoo

Wat is Odoo?

Odoo is een suite van open source zakelijke apps die aan al je bedrijfsbehoeften voldoet: CRM, E-commerce, boekhouding, inventaris, kassasysteem, projectbeheer, ... . Meer informatie kunt u vinden op volgende website.

Wat doet de koppeling?

DVia de koppeling kunnen enkel dagontvangstenfacturen en externe verkoopfacturen doorgestuurd worden naar Odoo. Kasboeken zijn niet mogelijk, dit moet op een andere manier gebeuren. Meer info hierover kunt u hieronder vinden.

Voorbereidingen in Scrada

De grootboekrekening instellen bij de dagontvangstenboeken en externe verkoopfacturen.

Hoe koppeling opzetten in Scrada?

Dagontvangsten

De dagontvangstenfacturen moeten naar het e-mailadres van Odoo gestuurd worden. Meer informatie hoe u dit e-mailadres kunt instellen kunt u terugvinden via volgende link.

Kasboek

Kasboeken kunnen afgeleverd worden via één van volgende mogelijkheden:

• Via Scrada Sync kunt de kasboeken automatisch op uw computer/server geplaatst worden.
  • Via E-mail kunt u de kasboeken naar uw e-mailadres laten sturen.

• Via (S)FTP(S) kunnen de kasboeken op uw FTPS of SFTP server geplaatst worden.

Nadien kan het CODA bestand van het kasboek manueel ingelezen worden in Odoo.

Externe verkoopfacturen

Externe verkoopfacturen moeten naar het e-mailadres van Odoo gestuurd worden. Meer informatie hoe u dit e-mailadres kunt instellen kunt u terugvinden via volgende link.