E-mail

Wat doet de koppeling?

Dagontvangstenfacturen (als UBL-bestand), kasboeken (als CODA-bestand) en/of externe verkoopfacturen kunnen per e-mail verstuurd worden naar één of meerdere e-mailadressen. Dit kan gebruikt worden om een kopie aan uzelf te bezorgen, maar ook om deze gegevens naar sommige boekhoudprogramma's en/of pre-accounting systemen te sturen.

Voorbereidingen in Scrada

De grootboekrekening instellen bij de dagontvangstenboeken en externe verkoopfacturen.

Hoe koppeling opzetten in Scrada?

U kunt deze instellen via:

• Log in op Scrada
  • 'Menu > Instellingen > Integraties'
  • Klik bij integratie 'E-mail’ op ‘Activeren’
  • Klik bij het betreffende boek op Dagontvangstenfacturen versturen naar e-mail’,CODA-bestanden versturen naar e-mail’ of op 'Externe verkoop-/aankoopfacturen versturen naar e-mail' en vul het e-mailadres in. U kunt meerder e-mailadressen invullen door deze te scheiden door een , of een ; Er mogen geen spaties gebruikt worden.
  • Klik onderaan op 'Bewaren'