Verificatie documenten Scrada

Als u de echtheid van pdf-documenten wilt controleren of deze door Scrada zijn aangemaakt, dan kunt u dit doen door ons root certificaat te downloaden: Scrada Public Root Certificate.

Wanneer u dit root certificaat importeert in Adobe Reader, ziet u onmiddellijk of het document effectief van ons is of niet.

U kunt ons root certificaat importeren in Adobe Reader via volgende manier:

• Ga naar 'Menu>Bewerken>Voorkeuren'
  • Kies bij 'Handtekeningen' voor 'Identiteiten & vertrouwde certificaten'
  • Klik op ‘Meer …’
  • Klik bij 'Vertrouwde certificaten' op de knop ‘Importeren’ en vervolgens op ‘Bladeren …’
  • Selecteer het certificaat
  • Selecteer bovenaan 'Gnomit Root CA 1'
  • Selecteer onderaan 'Gnomit Root CA 1'
  • Klik op de knop ‘Vertrouwen …’
  • Zet het vinkje aan bij ‘Dit certificaat gebruiken als vertrouwd certificaat’
  • Druk op 'OK' en vervolgens op 'importeren'