Hoe extern verkoopdagboek aanmaken?

U kunt dit aanmaken via volgende procedure:

• Ga naar 'https://my.scrada.be' en selecteer het bedrijf waar u extern verkoopdagboek wenst aan te maken
  • Ga naar 'Menu > Instellingen > Boeken'

• Druk op de knop 'Nieuw > Nieuw ext. verkoopfactuur.' onderaan het scherm

• Geef de code in van het extern verkoopfactuurdagboek. Als extern systeem verkoopfacturen doorstuurt is dit de waarde die door het extern systeem wordt ingevuld bij dagboek.

• Klik op 'Bewaren'.

• Vervolgens kunt u op 'Bewerken' klikken naast het extern verkoopdagboek om grootboekrekening in te stellen, dat verkoopfacturen moeten gemaild worden, ...