Dagontvangstenfacturen aanmaken of frequentie aanpassen

Frequentie aanmaken dagontvangstenfacturen aanpassen

Dagontvangstenfacturen worden door het systeem ‘s nachts automatisch aangemaakt. U hoeft hiervoor niets te doen.

Om de interval/frequentie aan te passen waarop de dagontvangstenfactureren gegenereerd worden:

1. Ga naar 'https://my.scrada.be' en selecteer het bedrijf waar u de aanpassing wenst te doen
  2. Ga naar 'Menu > Instellingen > Boeken'
  3. Druk op 'Bewerken' bij uw dagontvangstenboek
  4. Pas het veld 'Generatie dagontvangstenfactuur' aan (Opties zijn: Elke dag/ elke week/ elke maand)
  5. Druk op 'Bewaren'

De dagontvangstenfactuur wordt pas aangemaakt nadat de volledige periode (afhankelijk van generatie periode dag/ week/ jaar) is ingegeven.

Manueel dagontvangstenfactuur aanmaken

Na ingave van de laatste dag is het ook mogelijk handmatig de dagontvangstenfactuur te laten genereren zodat u niet hoeft te wachten tot Scrada dit 's nachts doet. Dit kunt u doen als volgt:

1. Ga naar 'https://my.scrada.be' en selecteer het bedrijf waar u de aanpassing wenst te doen
  2. Ga naar 'Menu > Instellingen > Boeken'
  3. Druk op de '3 puntjes' naast het dagontvangstenboek
  4. Druk op 'Genereer factuur'
  5. Druk op 'Ja' als u de dagontvangstenfactuur wilt laten genereren

Waar staan dagontvangstenfacturen?

Aangemaakte dagontvangstenfacturen kunnen teruggevonden worden via 'Menu > Dashboard > Knop Historiek bij dagontvangstenboek > Tab Dagontvangstenfacturen'.