Betaalmethoden automatisch ophalen

Ontvang je geld via CCV, Payconiq, Mollie, ... dan kun je dit automatisch laten ophalen door Scrada als uw dagontvangstenboek gekoppeld is aan een kasboek. Hierbij heb je 4 mogelijkheden:

  • Na ingave van de dagontvangsten vraagt Scrada hoe deze zijn betaald. De betaalmethoden die gekoppeld zijn aan een betaalprovider worden dan automatisch opgehaald en voorgesteld. Als u bijvoorbeeld geld ontvangt via Payconiq moet je niet meer aanloggen bij Payconiq om te zien hoeveel geld je ontvangen hebt via Payconiq.
    • Om dit te gebruiken moet je via 'Menu>Instellingen>Integraties' de betaalprovider koppelen met de betaalmethode.
  • Betaalmethoden doorgestuurd door een extern systeem, zoals een kassasysteem, kunnen binnenkomen in Scrada als een voorstel. Meer info over voorstellen in Scrada kunt u vinden in het volgende artikel. Bij het manueel doorlopen van deze voorstellen kunnen de gekoppelde betaalmethoden automatisch opgehaald worden.
    • Om dit te gebruiken moet je via 'Menu>Instellingen>Integraties' de betaalprovider koppelen met de betaalmethode.
  • Betaalmethoden doorgestuurd door een extern systeem, zoals een kassasysteem, kunnen binnenkomen in Scrada als een voorstel en kunnen automatisch verwerkt worden door Scrada Payment Enroll. Deze gaat dan de betaalmethoden die gekoppeld zijn aan een betaalprovider automatisch ophalen, aanpassen en het verschil zetten op Contant geld.
  • Betaalmethoden kunnen ook rechtstreeks ingeschreven worden in een bepaalde BTW-categorie in het dagontvangstenboek. Dit kan gebruikt worden als je bijvoorbeeld een webshop hebt en alles wat je daarop verkoopt is hetzelfde BTW percentage dan kun je dit automatisch laten inschrijven in uw dagontvangstenboek in een bepaalde BTW-categorie. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren