Horus Software

Wat is Horus Software?

Horus software is een boekhoudprogramma voor accountants en ondernemingen. Meer informatie vindt u op deze website.

Wat doet de koppeling?

Dagontvangstenfacturen, kasboeken en/of externe verkoopfacturen doorsturen naar Horus Software.

Voorbereidingen in Scrada

De grootboekrekening instellen bij de dagontvangstenboeken en externe verkoopfacturen

Hoe koppeling opzetten in Scrada?

Dagontvangstenfacturen

Dagontvangstenboekfacturen kunnen doorgemaild worden naar het Horus e-mailadres. Dit kunt u instellen in Scrada via de e-mailintegratie. Meer info via volgende link.

Voor de dagontvangstenfacturen is het aan te raden om het factuurnummerformaat te gebruiken waarin de zoeksleutel van het dagboek van Horus zit. Het factuurnummerformaat van het dagontvangstenfactuur in Scrada kan ingesteld worden via de instellingen van het dagontvangstenboek. Meer info over instellen van het factuurnummerformaat in het dagontvanstenboek vindt u via volgende link.

Voorbeeld: stel dat de zoeksleutel van het dagboek SAL is in Horus dan is het aan te raden om factuurnummerformaat ‘SAL/{InvoiceNumber:4}’ te gebruiken voor het dagontvangstenboek.

Kasboek

Het kasboek kan doorgemaild worden naar het Horus e-mailadres. Dit kunt u instellen in Scrada via de e-mailintegratie. Meer info via volgende link.

In Horus moet u een bankrekening maken met het IBAN-nummer van het kasboek in Scrada. Meer info waar u dit IBAN-nummer kunt vinden in Scrada, vindt u via volgende link.

Bankverwerkingsregels instellen in Horus zodat kasboeklijnen automatisch op de juiste grootboekrekening terecht komen. Bij elke type kasverrichting gebruikt Scrada een bepaalde opmerking. Meer info hierover kunt u vinden in deze FAQ.

Externe verkoopfacturen

Externe verkoopfacturen kunnen doorgemaild worden naar het Horus e-mailadres. Dit kunt u instellen in Scrada via de e-mail integratie. Meer info via volgende link.