Vakantie of lange periode van sluiting ingeven

In Scrada is het mogelijk om een lange sluitingsperiode, bijvoorbeeld omwille van vakantie, op voorhand in te geven.

Scrada boekt dan tijdens deze periode automatisch een nulontvangstenlijn dagelijks rond 23:30 als er die dag geen andere ingave is geweest.

De procedure om sluitingsperiode in te geven:

1. Ga naar 'https://my.scrada.be' en selecteer het bedrijf waar u de aanpassing wenst te doen
  2. Bij het dashboard waar u alle boeken ziet, klikt u op de knop 'Toevoegen'
  3. Klik vervolgens bovenaan op 'Andere'
  4. Vul de 'datum van' en 'datum t.e.m.' in
  5. Selecteer als opmerking bijvoorbeeld ‘Vakantie’
  6. Klik op de knop ‘Toevoegen’
  7. U ziet nu uw ingegeven sluitingsperiode bovenaan het scherm. Om deze aan te passen klikt u op het 'vuilnisbakje' naast de periode. U kunt deze dan verwijderen en de sluitingsperiode opnieuw ingeven.

U kunt meerdere sluitingsperiodes ingeven. Deze kunnen elkaar echter niet overlappen.