Historiek dagontvangsten & btw-controleur

Op het ‘Dashboard’ ziet u een overzicht van al uw boeken. Door op de knop ‘Historiek’ te klikken van een boek kunt u de historiek van dit boek bekijken.

Standaard ziet u de huidige maand met bovenaan een totaal per btw-categorie van deze maand. Daaronder ziet u de lijnen die die maand zijn ingeschreven in het dagontvangstenboek.

Via de knoppen '< en >' kunt u naar vorige of volgende maand gaan. Via de knoppen '|< en >|' kunt u een jaar terug of verder gaan.

Klikt u op het icoontje naar een lijn in het dagontvangstenboek dan kunt u de integriteit van de lijn controleren. Dit kan gevraagd worden door een btw-controleur als deze uw dagontvangstenboek willen inkijken.

Via 'historiek' kunt u ook een overzicht zien van de facturen die automatisch zijn aangemaakt door het systeem.