Kluwer Expert/M

Wat is Kluwer Expert/M?

Expert/M is een uitgebreide en complete boekhoudsoftware binnen Adsolut Suite. Meer informatie op volgende website.

Wat doet de koppeling?

Dagontvangstenfacturen, kasboeken en/of externe verkoopfacturen doorsturen naar Kluwer Expert/M.

Voorbereidingen in Scrada

De grootboekrekening instellen bij de dagontvangstenboeken en externe verkoopfacturen.

Hoe koppeling opzetten in Scrada?

Maakt u gebruik van een pre-accounting systeem dan kunt u meer informatie vinden bij het pre-accounting systeem:

Maakt u geen gebruik van een pre-accounting systeem dan kunt u één van volgende mogelijkheden gebruiken:

• Via Scrada Sync kunt u de dagontvangsten, kasboek en/of externe verkoopfacturen automatisch op uw computer/server plaatsen.
  • Via e-mail kunt u de dagontvangsten, kasboek en/of externe verkoopfacturen naar uw e-mailadres laten sturen.
  • Via (S)FTP(S) kunnen de dagontvangsten, kasboek en/of externe verkoopfacturen op uw FTPS of SFTP server afgeleverd worden.

Verwerking in Kluwer Expert/M

Financieel dagboek aanmaken

Financieel dagboek aanmaken in Expert/M van type bank en IBAN-nummer van het kasboek instellen. Het IBAN-nummer kan teruggevonden worden via de instellingen van het kasboek (zie FAQ).

Financieel dagboek koppelen aan een 57-rekening.

Configuratie verwerking CODA goed zetten

Via koppelen tekst uit CODA kunt u Expert/M instellen zodat kasboeklijnen automatisch op de juiste grootboekrekening terecht komen. Bij elke type kasverrichting gebruikt Scrada een bepaalde opmerking/omschrijving. Meer info hierover kunt u vinden in deze FAQ.

Op de website https://taasupport.wolterskluwer.be/customers/s/article/Handleidingen-Expert-M?language=nl_BE kunt u handleidingen van Expert/M terugvinden. Op deze pagina staat een verwijzing naar de CODA-handleiding.